Saturday, June 11, 2011

Weakness Of Capillary STILL on Progress

Assalamualaikum.

One more post. One of the symptom Doc to Be gonna be sitting for final exam. Masa mid-sem hari tu sakan deactivate Facebook, gulung broadband segalaaa...

Okay fine. My friend said, without broadband, susah dah nak cari tempat hilang tension...

=.="

Oh, Doc to Be, don't you have HIM to say anything, to pray and to ANYTHING and EVERYTHING?

Yeappp... I have HIM.

Uuu... him?

Not yet la. Sabar la kalau yang itu. Kalau ALLAH nak bagi, nanti satu masa awak dapat la. Kalau tidak, apa awak boleh cakap?

And about the weakness of capillary... (nasib baik tak lari tajuk)

Hidung ni manja sangat. Panas sikit tak boleh. Sejuk sikit pun tak boleh. Asyik nak pedih je. Nak berdarah-darah je... sebab capillary kat nasal cavities cepat sangat nak dilate. Hobi dia la tu...

Sekali ahri tu kena kiri kanan... dua-dua belah. ALLAH mak aii... lepas tu pergi jumpa Dr... dah makan ubat (anti histamine yang menyebabkan saya tidur dalam kelas)

Ingat kan dah lama tak layan ubat (sebab ingat dah baik la kan) sekali dia datang jugak lagi. Tapi tak de la banyak sangat macam hari tu... instead of mucus yang discharged, darah yang keluar. Tetapi tidak meleleh lah.

Oleh itu syukur la kalau kita sihat walafiat.

Sakit datang supaya kita ingatkan ALLAH, penghapus dosa...

Pesanan Doc To Be: Don't administer anti-histamine as it causes drowsiness. Kalau tak de kelas esok paginya tak apa la.Last night I telan anti histamine nak suruh tidur awal ohh... sebab nak baiki cycle tidur. InsyaALLAH betullah nanti cycle tidur ni.

4 Throw your words, write good:

Ana Jannah said...

aihhh...doc to be...
~jage kesihtan...study molek...gud luck exam~

..skill ase nak membebel la plak..
:P

Doctor To Be (dengan izin ALLAH) said...

ye baik maakkk...
membebel lagi ko awok nih? bile masuk degree?

adil said...

ish3, banyak betul simptom2 doktor nak exam eek,
haha All the best exam taw. be good, sila gulung broadband =p

Doctor To Be (dengan izin ALLAH) said...

hehehh... didi, nak exam byk je simptom... mcm2 bnda pelik jadi.. :D
thanks anyway, pray 4 me tau...

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment